Politic

Haralambie Epure este noul președinte interimar al PNL Alexandria

Organizația din Alexandria a Partidului Național Liberal are, începând de joi, 1 octombrie, un nou președinte interimar. Haralambie Epure a preluat conducerea organizației municipale, decizia fiind luată în ședința Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal.

Epure Haralambie a candidat pe lista pentru Consiliul Local Alexandria a Partidului Național Liberal la alegerile de duminică, 27 septembrie, iar venirea sa în echipa liberală a fost considerată un plus pentru organizația PNL Alexandria.

Tot în ședința Biroului Politic Județean de joi, liberalii au decis ca organizația PNL Roșiori de Vede să fie preluată de Raluca Fedeleș.

Ședința de joi a Biroului Politic Județean este prima după alegerile locale de duminică, 27 septembrie. La scrutinul pentru locale, PNL Teleorman a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean, unde rezultatele finale publicate de Biroul Electoral Județean arată că liberalii și-au adjudecat 17 mandate din totalul de 32. Rezultatul la alegerile locale este unul „istoric” pentru PNL Teleorman, care a reușit, pentru prima dată după 30 de ani, să învingă PSD în județ, spune secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

 

One Comment

  1. Sunt convinsă că abilitățile tale de lider, devotamentul și profesionalismul tău se vor ridica la înălțimea așteptărilor pe care alegătorul român le are din partea noului președinte al PNL Alexandria. Acest fapt va aduce stabilitatea politică de care este nevoie pentru a face față tuturor provocărilor actuale.

    Mult succes în misiunea ta, domnule doctor! Felicitări!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.