Politic

Haralambie Epure, candidatul PNL la Primăria Alexandria: “Dimineața vă aștept la mine, după-amiaza vin eu la voi!”

Candidatul PNL la Primăria Alexandria, Haralambie Epure, a lansat o invitație publică locuitorilor municipiului Alexandria, prin care îi îndeamnă să vină la sediul său de campanie pentru a dezbate problemele cu care se confruntă orașul, dar și pentru a identifica soluții. De asemenea, acesta a anunțat că va continua întâlnirile cu alexăndrenii, Haralambie Epure fiind singurul candidat la funcția de primar al municipiului reședință de județ care, până acum, a mers în toate zonele orașului, a parcurs majoritatea străzilor și a avut discuții “door-to-door” cu alexăndrenii.

“Dimineața vă aștept la mine, după-amiaza vin eu la voi!

Dragii mei,

Am deschis sediul de campanie pentru voi și vă aștept cu drag în fiecare zi pentru a avea discuții constructive despre toate problemele care afectează orașul nostru și pe fiecare dintre noi.

Vă invit să veniți și să-mi împărtășiți ideile, sugestiile și preocupările voastre pentru ca, împreună, să găsim cele mai bune soluții pentru comunitatea noastră, astfel încât, din 9 iunie, Alexandria să devină ceea ce așteptăm cu toții: orașul pe care să-l numim cu drag ACASĂ!

Totodată, voi continua întâlnirile cu voi, la voi acasă, în fiecare cartier al orașului pentru că vreau să vă cunosc pe cât mai mulți, să vă ascult și să identificăm împreună problemele reale și cele mai bune metode de rezolvare a lor.

Implicarea voastră, a cetățenilor, este crucială pentru a reuși schimbarea și doar împreună putem atinge succesul!

Vă aștept alături de mine!”, a transmis acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.