Politic

Haralambie Epure a fost ales președinte al PNL Alexandria

Haralambie Epure a fost ales, vineri, președintele organizației PNL Alexandria, pentru următorii patru ani. De asemenea, au fost aleși, tot vineri, prim-vicepreședinții organizației, vicepreședinții, membrii BPL, președinții organizațiilor interne, precum și trezorierului organizației municipale.

Pe cele două funcții de prim-vicepreședinte au fost aleși Vera Mitran și Gigi Nădrag, în timp ce funcțiile de vicepreședinți sunt ocupate de Iordănescu Pepino, Laurențiu Florea, Mihai Vecu, Florin Ștefan, Nicușor Grigore, Claudia Modrigală, Mădălina Bogdan și Alin Neamu.

Din cele 158 de voturi exprimate, pentru Haralambie Epure au votat 151 de liberali, în timp ce patru voturi au fost împotrivă, iar alte trei au fost voturi nule. În ceea ce privește cele două funcții de prim-vicepreședinte, pentru Vera Mitran au votat 150 de liberali, în timp ce opt voturi au fost împotrivă, iar pentru Gigi Nădrag au votat 147 de liberali, în timp ce nouă au fost împotrivă și două voturi au fost nule.

După alegeri, noul președinte al PNL Alexandria, Haralambie Epure a ținut să le mulțumească liberalilor alexăndreni pentru votul de încredere acordat și, totodată, i-a asigurat pe aceștia de toată implicarea sa în activitățile partidului și în proiectele pentru dezvoltarea municipiului reședință de județ.

„Vreau, înainte de toate, să le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat; țin, în mod special să le mulțumesc liderilor noștri, domnului președinte Eugen Pîrvulescu și domnului deputat Costel Barbu, pentru susținerea și încrederea pe care mi le-au acordat încă din prima zi din care m-am alăturat echipei liberale. Am simțit, de la primele discuții pe care le-am purtat cu domniile lor, că sunt oamenii care pot duce la îndeplinire toate acele proiecte de care Teleormanul are nevoie pentru a se dezvolta în adevăratul sens al cuvântului, că, având sprijinul lor, îmi voi putea vedea îndeplinit visul de a fi mândru de orașul în care m-am născut, de județul în care trăiesc.

Am încheiat, astăzi, o etapă importantă pentru viața internă a oricărui partid politic. Am decis, împreună, care este drumul pe care vom merge de acum încolo. Sunt multe lucruri de făcut, și asta începând chiar de azi. De aceea, îi asigur pe colegii mei că voi fi un președinte care se implică în totalitate, și la fel de implicată îmi doresc să fie întreaga echipă de conducere pe care am stabilit-o astăzi, precum și fiecare membru al organizației noastre”, a spus Haralambie Epure după alegerile din organizație.

La alegerile conducerii municipale, care s-au desfășurat într-o locație de la ieșirea din Alexandria spre Nanov, au fost convocați toți membrii de partid, de către Biroul Politic Local Alexandria, în baza hotărârii Comitetului de Coordonare Județean.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.