Sport

Handbaliștii au revenit la pregătiri

În această săptămână, echipele teleormănene de handbal au reluat pregătirile. Echipa de seniori Atletico Alexandria, care evoluează în Divizia A2, seria A, unde ocupă locul 7 la finele turului, cu 10 puncte acumulate. Victoriile și înfrângerile s-au împărțit în mod egal, câte 5, pentru elevii antrenorului Liviu Candidatu.

Atletico va evolua, în prima etapă din retur, pe teren propriu, contra celor de la AHC Dobrogea Sud II Constanța, formație-pepinieră pentru puternica echipă din Liga Națională.

CSS Alexandria este înscrisă în campionatul național de juniori 2, unde ocupă locul 3 într-o serie preliminară, cu 19 puncte în cont. Grație respectării cerințelor de talie, CSS Alexandria a primit una dintre cele mai mari bonificații din campionat, 8 puncte. Sezonul oficial se va relua cu un turneu de sală, în care CSS Alexandria va întâlni pe 3 februarie LPS Tg. Jiu, iar pe 4 februarie liderul clasamentului, CSM Progresul Băilești.

Cele două echipe se pregătesc sub comanda antrenorului Liviu Candidatu, la sala de sport a Școlii generale nr. 7 din Alexandria. Seara, handbaliștii teleormăneni vizionează spectaculoasele partide de la Campionatul Mondial masculin, din Franța, de unde, cu siguranță, au ce învăța. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.