Sport

Handbal masculin la Sala Polivalentă din Alexandria / Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Sâmbătă, 4 septembrie, ora 15.30, la Sala Polivalentă din Alexandria are loc prima confruntare pe teren propriu a echipei de handbal masculin CSM Alexandria în compania echipei A.H.C. Potaissa Turda, etapa a 2-a în Liga Zimbrilor 2021-2022.

Biletele și abonamentele pentru jocul de sâmbătă au fost puse în vânzare, astfel bilete – 7 lei; abonamente C.S.M. Alexandria – 120 lei, pentru handbal masculin și baschet feminin.

Accesul în sală se face conform regulamentului FRH, începând cu orele 14:00 și obligatoriu se va prezenta actul doveditor vaccinării/ testării PCR sau dovada trecerii prin boală.

În interiorul sălilor, spectatorii sunt obligați să respecte Regulament de participare – Liga Națională de Handbal Masculin. Astfel, biletele se vor putea cumpăra online sau din locațiile evenimentelor în zilele de competiție. La cumpărarea biletelor, suporterii trebuie să ofere numele persoanei care va fi prezentă la meci, precum și Codul Numeric Personal (CNP). Important este și aspectul că biletele nu sunt transmisibile. Spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente: dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării, rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore), rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Acestea vor fi predate organizatorilor la intrarea în sală.

Toți suporterii au obligativitatea să respecte locul precizat pe bilet, în caz contrar, fanii vor fi îndrumați să părăsească incinta arenei.

De asemenea, accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăți de respirație, iar la intrarea în sală se va face un triaj observațional.

Accesul în săli se va face cu 1 ora înainte de începerea meciurilor. După începerea meciului nu se va mai permite accesul în sală, iar persoanelor care întârzie sau care nu reușesc să intre la eveniment din cauză că nu au ajuns la timp pentru a efectua triajul nu li se va returna contravaloarea biletului de acces.

Intrarea și ieșirea în/din spațiul de eveniment se face prin locurile special amenajate. La pauza meciului nu va fi permisă părăsirea sălii. În cazul în care spectatorii vor ieși din sală, nu vor mai putea reintra la respectivul meci. Între meciuri sala va fi eliberată, urmând ca, în cazul în care spectatorul dorește să participe și la al doilea meci al zilei, acesta să efectueze din nou triajul la intrarea în sală.

Nu este permis accesul în arenă cu mâncare și/sau băutură. Conform cererii INSP, în incinta arenei nu se vor comercializa produse alimentare sau băuturi la pahar, iar conform legii 4/2008 nu se pot comercializa băuturi îmbuteliate/ambalate în sticlă.

Organizatorii subliniază că este obligatorie respectarea prevederilor din art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor; mai multe informații privind accesul la competițiile sportive se regăsesc pe pagina oficială a Clubului Sportiv Municipal Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.