Sport

Handbal juvenil S-au stabilit seriile Campionatului naţional de juniori 2

În urmă cu câteva zile, Federaţia Română de Handbal a desemnat componenţa seriilor din cadrul Campionatului naţional de handbal juvenil, juniori 2. Între cele 57 de echipe înscrise se află şi CSS Alexandria, care în sezonul trecut a participat la turneul II semifinal la nivelul juniorilor III. Pentru acest sezon, în care participă sportivi născuţi 2000-2001, echipa CSS Alexandria, pregătită de Liviu Candidatu, are ca obiectiv calificarea cel puţin la primul turneu semifinal, chiar dacă majoritatea sportivilor alexăndreni sunt în primul an al acestei categorii de vârstă. “Chiar dacă în sezonul trecut am ajuns până în turneul 2 semifinal, anul acesta ştim că va fi mult mai greu. Avem aproape tot lotul în primul an de vârstă la această categorie, de aceea sigur va fi mult mai dificil în acest an, însă noi sperăm să ne calificăm în turneul 1 semifinal”, a spus antrenorul tinerilor handbalişti alexăndreni, Liviu Candidatu.

Înainte de vă prezenta componenţa seriei din care face parte echipa de juniori 2 CSS Alexandria, să precizăm că pentru faza I semifinală a campionatului republican se califică primele patru clasate în fiecare serie.

Iată componenţa Seriei E din cadrul Campionatului naţional de handbal pentru juniori 2:

– ACS Romanaţi Sport Caracal;

– LPS Târgu Jiu

– CSM Progresul Băileşti

– CSS Alexandria

– CSS Drobeta Turnu Severin

– CSS Craiova

– CS Novaci

Campionatul naţional de handbal pentru juniori 2 cuprinde opt serii, formate din 6 echipe (o serie), 7 echipe (cinci serii) şi 8 echipe (două serii), în total fiind 57 de echipe participante.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.