Sport

Handbal juvenil. CSS Alexandria va participa la primul turneu din sezonul regulat

cssÎn urmă cu două săptămâni, campionatele handbalistice juvenile şi-au epuizat jocurile din sezonul obişnuit, astfel că în perioada următoarea competiţiile se vor disputa în sistem turnee. În acest sens, timp ce trei zile, în perioada 11-13 martie, la Caracal se va disputa primul turneu din sezonul regulat al grupei E, Campionatul naţional de handbal juniori 3, competiţie în care participă şi echipa CSS Alexandria. Clasată pe locul 2 (cu 25 puncte acumulate), echipa pregătită de antrenorul Liviu Candidatu are şanse mari pentru a ocupa primul loc în serie, însă primul joc al turneului din această săptămână va fi decisiv. “Vom juca la Caracal, timp de trei zile, însă în opinia mea primul joc, cel cu echipa gazdă, va fi decisiv pentru primul loc. Dacă vom câştiga, vom avea prima şansă la câştigarea seriei, în caz contrar noi rămând pe locul 2”, a spus antrenorul Candidatu despre acest turneu. Calificată deja la faza semifinală a Campionatului naţional (se califică primele patru clasate în fiecare serie), CSS Alexandria a obţinut organizarea celui de-al doilea turneu în grupa E, stabilit în perioada 26-27 martie, probabil în Alexandria.

Jocurile pe care CSS Alexandria le va disputa în primul turneu, de la Caracal (în perioada 11-13.03) sunt contra echipelor Romanaţi Sport Caracal (11 martie), CSS Drobeta Turnu Severin (12 martie) şi CSS Craiova (13 martie).

 

Turneul juniori 2, găzduit de sala din Suhaia

În week-endul trecut, sala de sport din Suhaia a fost gazda primului turneu din Campionatul naţional de handbal al juniorilor 2, seria E. Deşi Teleormanul nu a fost reprezentat la această competiţie, clubul CSS Alexandria, prin antrenorul Liviu Candidatu, a fost organizator al turneului, care a găzduit trei zile de jocuri. Iar la final, participanţii au apreciat condiţiile de disputarea meciurilor, după cum antrenorul Candidatu s-a arătat mulţumit de faptul că un turneu de acest nivel a fost organizat în judeţul nostru în acest sezon.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.