Sport

Handbal, Divizia A – etapa 19 – Șoc la HC Teleorman Alexandria: Toma Constantin este noul antrenor!

handbalSâmbăta trecută s-au disputat jocurile etapei a 19-a, în Divizia A, seria A de handbal masculin, o etapă care a programat un joc foarte interesant, între Interhandbal București și Handbal Teleorman Alexandria. Deși se anticipa un meci dificil, alexăndrenii nu au ascuns faptul că sperau într-un rezultat pozitiv în Capitală, atâta timp cât bucureștenii s-au resemnat să nu mai spere la promovare și au renunțat la mulți jucători valoroși. la finalul meciului, scorul avea să fie 31-23 pentru Interhanbal București, rezultat care îndepărtează echipa din Alexandria de obiectivul stabilit. Imediat după joc, conducerea clubului Handbal Teleorman a luat decizia înlocuirii antrenorului- jucător Georgian Nedelcu cu unul din foștii antrenori ai echipei, Toma Constantin. “Întrucât ne-am îndepărtat de obiectiv, la acest moment, am decis să aducem un antrenor nou, iar din variantele disponibile, Toma Constantin a fost cea mai convenabilă pentru noi”, a declarat unul din membrii staffului echipei, Dumitru Hristea.

Aflată momentan pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte acumulate, echipa Handbal Teleorman Alexandria încă mai poate realize obiectivul stabilit pentru acest sezon, locurile 7-8, dacă va ști să gestioneze finalul de campionat.

Etapa a 19-a: Interhandbal București – Handbal Teleorman Alexandria 31-23.

Jocurile rămase de disputat pentru echipa din Alexandria sunt: Universitatea Galați, Steaua București, CSM Focșani – în deplasare, CSM Bacău, Univ. Bucovina II Suceava, LPS Piatra Neamț – pe teren propriu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.