Sport

Handbal, Divizia A – etapa 18 – Handbaliștii alexăndreni au cedat în fața celei mai bune echipe din serie

Primul joc pe teren propriu pentru HC Teleorman Alexandria în retur s-a disputat sâmbăta trecută, contra primei clasate în serie, CSM Ploiești. În fața publicului local, care a avut ocazia să vadă la lucru o echipă cu veleități de primă ligă, în rândul căreia se regăsesc mulți ex-alexăndreni, și cu antrenorul Ion Nicolae pe bancă, handbaliștii alexăndreni au avut o evoluție onorabilă, în primele 20 de minute, dar și pe parcursul reprizei secunde. Numai că, în finalul primei părți, pe fond de oboseală și al lipsei de concentrare, jucătorii de la HCT Alexandria au pierdut contactul cu adversarul, care s-a distanțat suficient pe tabelă. Repriza secundă s-a încheiat la egalitate (14-14), însă oaspeții se poate spune că au stat la adăpostul avantajului din prima parte, pe care au știut să-l gestioneze destul de bine. Impresia unanimă a fost că alexăndrenii puteau mai mult, dar și că oaspeții nu au accelerat la maxim în această partidă.

“A fost un joc bun, noi am forțat desprinderea, dar și echipa din Alexandria a avut o evoluție bună. Sperăm să ne desprindem cât mai repede și să ne gândim la promovare, dar mai este multe de jucat” – Ion Nicolae, director tehnic, CSM Ploiești

“Consider că am ratat destul de mult, am făcut unele greșeli individuale, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă. Cred că puteam să ieșim mai bine din acest joc” – George Neacșu, jucător HCT Alexandria

 

  • Handbal Teleorman Alexandria – CSM Ploiești 27-34 (13-20); pentru HCT Alexandria au jucat: I. Raportaru, I. Mușat, L. Anghel, G. Negrușeri, G. Dumitru (7), V. Bălan, Ș. Bragadireanu, G. Neacșu (1), A. Mihăilescu (5), M. Panait (3), A. Gogoașă, R. Nițu (3), R. Radu (3), S. Stoian (5), A. Roauă; antrenor Sabin Dacău. Între principalii marcatori ai oaspeților au fost A. Macovei, E. Turcu, N. Zamfir.

După rezultatul de sâmbătă, HC Teleorman Alexandria rămâne pe locul 8 (cu 19 puncte), iar CSM Ploiești rămâne pe locul 1 (48 puncte).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.