Politic

Guvernul nu se grăbeşte să numească un subprefect de Teleorman

Funcţia de subprefect al judeţului Teleorman a rămas vacantă şi după şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, când pe ordinea de zi n-a fost trecut niciun proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecţi/subprefecţi. Deşi în cazul eliberărilor din funcţie Guvernul Cioloş anumit şi înlocuitori pentru prefecţii şi subprefecţii schimbaţi, se pare că numirea unui subprefect pentru judeţul Teleorman nu este nici pe departe o prioritate, în contextul în care funcţia este vacantă încă de pe 27 octombrie şi aşa va rămâne cel puţin până la următoarea şedinţă de Guvern.

Pentru preluarea funcţiei de subprefect au fost vehiculate, încă de la vacantarea postului de către Liviu Dumitraşcu, mai multe nume apropiate liberalilor din judeţ, printre care Teodor Niţulescu, Florică Mara, Nicoleta Voicu, Nelu Stoian sau Elena Vlad . În cele din urmă însă, a fost reactivat, se pare, un mai vechi democrat-liberal, Marian Sărdan, fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman, numirea acestuia urmând să fie făcută într-o şedinţă de Guvern care va avea trecut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecţi/subprefecţi.

Funcţia de subrefect al judeţului Teleorman a rămas vacantă încă de pe 27 octombrie, când Liviu Dumitraşcu a fost instalat în funcţia de prefect de Teleorman, la nici o săptămână după ce fusese numit, prin ordin de prim ministru, al doilea om din administraţia de la nivel de judeţ. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.