Social

Guvernul a dat undă verde nunților și botezurilor până la ora 02.00

Nunțile și botezurile vor putea să fie ținute până la ora 02.00, a decis Guvernul Cîțu, în ședința de joi, la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Înainte de modificare, ora maximă până la care se puteau ține acestea era 24.00, de altfel și ora de închidere a restaurantelor, barurilor, cafenelelor sau cluburilor. De menționat este că măsura se aplică numai pentru evenimentele private, pentru restul situațiilor rămâne în vigoare ora 24.00.

ׅ“În şedinţa de Guvern de astăzi am modificat Hotărârea de guvern pentru prelungirea stării de alertă, cu un lucru bun, o veste foarte bună, în ceea ce priveşte nunţile  şi botezurile, ele pot să rămână deschise până la ora 02.00 noaptea”, a anunţat, joi, premierul Florin Cîţu.

Potrivit hotărârii CNSU: „Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.