Eveniment

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată – 3 membri au fost arestați preventiv

La jumătatea săptămânii trecue, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară, în București, la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

Potrivit IPJ Teleorman, la data de 22 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman și procurorii  D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară în București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului, cei în cauză ar fi comercializat droguri de mare risc în județul Teleorman și în București. În urma percheziției, au fost ridicate 52 de grame de cannabis, 2 minicântare și 3 dispozitive de mărunțit.

Opt membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, trei dintre ei fiind reținuți, iar joi, 23 iunie, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23 iunie 2016 şi până la data de 22 iulie 2016 inclusiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.