Eveniment

Grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri, destructurat

Vineri dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Teleorman, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au efectuat patru percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspectate de trafic de cannabis. / Patru suspecţi au fost reţinuţi.

În fapt, S. Marian, de 23 de ani, D. Alexandru, de 18 ani şi N. Cătălin, de 20 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, sunt suspectaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. că au confecţionat ţigări cu cannabis, pe care le-au vândut către diverşi consumatori.

Din investigaţiile efectuate a reieşit că drogurile au fost cumpărate de suspecţi de la A. Cristian, de 20 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, 21 ţigarete cu cannabis, foiţe din hârtie, filtre şi un dispozitiv de confecţionat ţigări.

Cei patru suspecţi, pe numele cărora erau emise mandate de aducere, au fost conduşi de poliţişti la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost audiaţi şi o parte din cei aproximativ 20 de consumatori care au fost identificaţi de poliţişti, majoritatea acestora fiind tineri cu vârsta până în 25 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.