Eveniment

Gropile de pe străzile din Alexandria fac victime / Mâini rupte și vizite nedorite, dar obligatorii, la Urgențe

De când cu “marea reconstrucție” ce nu se mai termină în municipiul Alexandria, numărul pietonilor care se accidentează și ajung în Unitatea de Primiri Urgențe pare să depășească numărul accidentelor rutiere. Pe lângă căzăturile și fracturile aferente cu care s-au ales alexăndrenii care au circulat pe centrul pietonal, încă de la începutul lucrărilor, și despre existența cărora municipalitatea ori nu vrea să știe, ori preferă să le ignore, mai nou sunt astfel de evenimente și pe străzile adiacente și cu a căror reabilitare și modernizare se laudă primăria.

Tot mai mulți cetățeni semnalează astfel de evenimente în ultima vreme. În urmă cu câteva zile, o femeie care tocmai venise din alt oraș să-și viziteze fiica, s-a împiedicat și a căzut într-o groapă în zona sensului giratoriu – strada București. Rezultatul: ochelari sparți, fața plină de sânge și, ulterior, tumefiată, la care se adaugă și sperietura grozavă, care ar fi putut să ducă la consecințe mult mai grave.

Ieri, un alt bărbat a ajuns la spital după ce a căzut într-o altă groapă, de data asta, de la intersecția străzilor Dunării cu Tudor Vladimirescu. Rezultatul: vorbește de la sine imaginea alăturată.

Ba, mai mult, la câțiva pași de groapa cu pricina, mai era și o gură de canal descoperită și, bineînțeles, nesemnalizată.

Și în acest caz, doar șansa, dacă putem spune așa, a făcut ca omul să se aleagă doar cu mâinile rupte; dacă ar fi căzut în gura de canal ar fi putut să-și rupă și picioarele..

Iar acestea sunt doar două exemple, numărul alexăndrenilor “pățiți” fiind mult mai mare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.