Politic

Grigore Nicuşor i-a luat locul lui George Drăghici în Consiliul Local Alexandria

Liberalii sunt, din nou, în efectiv complet în Consiliul Local Alexandria, după ce în şedinţa ordinară de luni, 29 august, Grigore Nicuşor a fost validat în locul lăsat liber de George Drăghici. 19 din cei 20 de consilieri locali prezenţi la şedinţă (liberalul Grigore Nicuşor neputând vota iniţiativa privind validarea sa) au votat favorabil proiectul de hotărâre cu privire la validarea mandatului unui consilier în Consiliul local al municipiului Alexandria.

Ulterior, noul consilier PNL a depus jurământul şi a fost votată şi înlocuirea demisionarului George Drăghici cu Grigore Nicuşor în comisiile de specialitate ale Consiliului Local pe principalele domenii de activitate, astfel că acesta va activa în Comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, administrarea domeniului public şi privat, protaţia mediului, realizarea lucrărilor publice.

Liberalii alexăndreni s-au văzut nevoiţi să valideze un nou consilier în Consiliul Local Alexandria după ce, la numai două săptămâni de la depunerea jurământului, George Drăghici, cel care a deschis, de altfel, lista de candidaturi a liberalilor la alegerile locale, şi-a anunţat demisia din forul legislativ al municipiului reşedinţă de judeţ, prin intermediul unei reţele de socializare.

„Am renunţat la funcţia deţinută în Consiliul Local Alexandria ca un gest de asumare a eşecului înregistrat de PNL Alexandria la alegerile din 5 iunie 2016. Îmi exprim regretul faţă de alexăndrenii care au votat PNL pentru faptul că nu voi mai putea să le sprijin doleanţele, dar îmi exprim încrederea că vor găsi un sprijin în supleantul care va ocupa funcţia de consilier local, în urma demisiei mele”, a scris George Drăghici în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Alexandria, de miercuri, 13 iulie, consilierii locali au luat act de demisia liberalului George Drăghici, în acest sens fiind pus pe ordinea de zi şi un proiect de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier al acestuia. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.