Eveniment

Gospodinele din Alexandria, invitate la concurs – “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”, la a VI-a ediţie

Monica DUMITRESCU

Ca în fiecare an, înaintea Sărbătorilor de Paşte, alexăndrencele sunt invitate să-şi încerce măiestria în cadrul concursului “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”. Primăria Municipiului Alexandria organizează miercuri, 9 aprilie,  a-VI-a ediţie a concursului “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”. Înscrierile se fac până în ziua concursului, la Clubul Pensionarilor, persoana de contact fiind Cati Rădulescu. Condiţiile de participare sunt: domiciliul în municipiul Alexandria; produsul înscris în concurs să fie preparat în casă; câştigătoarele locurilor I din ediţia anterioară nu pot să se înscrie în concurs, făcând parte din juriul acestei ediţii; o persoană se poate înscrie la ambele categorii ale concursului.

Juriul este format din câştigătorii locului I în 2013 la cele două categorii: Cel mai bun cozonac de casă, Vlad Mădălina, şi Cea mai bună pască de casă, Marin Florina şi specialişti cofetari/patiseri.

Concursul va avea loc  miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor (Clubul Pensionarilor din Alexandria).

Se oferă premii atractive câştigătorilor, contând în aparatură electrocasnică şi obiecte de uz casnic, dar şi premii de participare tuturor celor înscrişi în concurs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.