Eveniment

Gospodării inundate în urma ploilor torențiale; 15 autoturisme blocate pe DJ504, la Lăceni

În urma precipitațiilor abundente și scurgerilor de pe versanți, mai multe gospodării din Teleorman au fost inundate, informează ISU Teleorman. De asemenea, apa ce s-a acumulat pe carosabil, la intrarea în Lăceni pe DJ504, a blocat circulația în zonă. Varianta ocolitoare recomandată de polițiști este pe Alexandria – Vitănești – Băbăița – Orbeasca

În comuna Lăceni, cinci curţi şi trei case sunt inundate; intervine SVSU Lăceni și Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o motopompă remorcabilă (MP-R Novus) si o autospecială de primă intervenție și comandă.
De asemenea, în comuna Vitănești, sat Purani, o curte şi o casă inundate; intervine SVSU Vitănești și Detașamentul Alexandria cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o motopompă transportabilă și doi pompieri.
În comuna Orbeasca este inundată o curte și intervine SVSU Orbeasca, în timp ce în satul Brătășani este inundată o curte și intervine SVSU Brătășani.

Pe DJ 504, la intrare în satul Lăceni, comuna Orbeasca, o lama de apa de aproximativ 40 cm traversează carosabilul, circulația în zonă fiind blocată. Varianta ocolitoare recomandată de polițiști este pe Alexandria – Vitănești – Băbăița – Orbeasca. Pentru fluidizarea traficului, în zona afectată se află mai multe echipaje de poliție.
Pe DJ 504, în zona afectată de inundații, sunt blocate 15 autoturisme. Pentru scoaterea acestora intervine SVSU Orbeasca cu un tractor.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.