Politic

Gigi Nădrag l-a înlocuit pe Florin Titirişcă la conducerea PNL Alexandria

PNL Alexandria are un nou preşedinte începând de joi, 23 februarie, consilierul local Gigi Nădrag înlocuindu-l pe Florin Titirişcă la conducerea organizaţiei. Decizia a fost luată în şedinţa CJEx de joi, 23 februarie, în care conducerea PNL Teleorman a studiat raportul comisiei organizate la nivelul partidului pentru a analiza rezultatele obţinute de organizaţiile liberale la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Gigi Nădrag este consilier local în cadrul Consiliului Local Alexandria şi secretar executiv în Biroul Politic Judeţean al partidului începând din 4 iulie 2016. De asemenea, Gigi Nădrag a coordonat campania electorală pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, alături de Mihai Murar, ocupantul locului doi de pe lista pentru Camera Deputaţilor, şi Dan Popescu.

Organizaţia din Alexandria a liberalilor a fost condusă, după unificarea PDL cu PNL, de Florin Titirişcă şi George Drăghici. După alegerile locale de pe 5 iunie 2016, la conducerea PNL Alexandria a rămas Florin Titirişcă, preşedinte unic, renunţându-se la sistemul de conducere bicefală, prin co-preşedinţi. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. pleaca TUSEA vine JUNGHIUL….!!!CE IL RECOMANDA PE ACEST NADRAG??!!

  2. pompieru' atomic

    toti ,absolut toti indivizii astia care conduc PNL sau PSD (la locale si central ) SUNT NISTE OTREPE PUSE pe capatuiala . Cautati oameni priceputi , apreciati si mai ales NEPATATI. In rest sanatate si virtute. Voi chiar nu vedeti ca lumea nu va mai vrea ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.