Eveniment

Gheorghe Turda şi Mioara Velicu, invitaţi la spectacolul oferit alexăndrenilor de Ziua Naţională

1-decembrie-ziua-nationala-a-romanieiMonica DUMITRESCU

Manifestările organizate la Alexandria cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, luni, 1 decembrie, demarează la ora 10.00 cu o ceremonie oficială care va cuprinde intonarea imnului naţional, o slujbă religioasă, depuneri de coroane şi o paradă militară. În intervalul orar 12.00-13.00 alexăndrenii sunt invitaţi la o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin fiert, iar începând de la ora 15.30 se va desfăşura un spectacol care cuprinde concert de fanfară, muzică populară şi uşoară, vedetele care vor urca pe scenă fiind: Ansamblul Burnasul, Mioara Velicu, Gheorghe Turda, Silviu Biriş, Diana Matei, Taraful Cleante, VUNK. În cadrul spectacolului, la ora 17.00, se vor aprinde luminiţele de sărbători montate în tot oraşul.

Manifestările dedicate Zilei Naţionale a României cuprind şi o paradă militară cu torţe şi se vor încheia cu un foc de artificii.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria şi Centrul Judeţean de Promovare şi Conservare a Culturii Tradiţionale Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.