Sport

George Ranacu, al patrulea “personal best” al anului 2017

În acest week-end, la sala de atletism situată în incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București, s-a desfășurat etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală, rezervat categoriei de vârstă juniori I.

George Ranacu, de la CSS Alexandria, și-a îmbunătățit din nou timpul la proba de 400 metri plat. El a alergat în timpul de 54,03 secunde, ceea ce reprezintă al patrulea personal best, stabilit de către elevul antrenorului Mihai Haită, de la începutul anului 2017.  Conform celor declarate de către Mihai Haită, ”timpul putea fi și cu o jumătate de secundă mai bun, deoarece atletul a comis o greșeală, cauzată de adrenalina concursului, însă avem speranțe că timpul său va suferi și alte corecții pozitive, în viitorul apropiat”. George Ranacu s-a clasat pe locul 24, dintr-un total de 73 de concurenți. În plus, să nu uităm că Ranacu este un atlet care poate concura și la juniori II, conform vârstei, așa că la finele acestei săptămâni el va fi printre protagoniștii finalei respective, care va avea loc la Bacău. Ca element comparativ, într-o ierarhie a juniorilor II, extrasă din clasamentul stabilit la București, Ranacu a fost pe locul al optulea.

Încurajator a fost și timpul Mariei Cosac, de la CSS Alexandria, grupa Turnu Măgurele, care a alergat 63,16 secunde pe proba similară de 400 metri plat feminin. Ea s-a clasat pe locul 14 în ierarhia juniorilor I, la competiția indoor de la București. O altă atletă de la CSS Alexandria, grupa Turnu Măgurele, Alexandra Vîrdol, s-a clasat pe locul 14 la proba de săritura în lungime, cu o performanță cifrată la 4,72 metri. (Cristi Frisk)

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.