Eveniment

Geo Saizescu şi Sebastian Papaiani, la Alexandria

Pentru ultima săptămână de şcoală, înaintea vacanţei de primăvară, când se va desfăşura proiectul “Şcoala Altfel”, cu scopul de a veni în sprijinul unităţilor de învăţământ, Primăria municipiului Alexandria a pregătit o serie de activităţi la care invită elevii. Pe lângă organizarea unor vizite la primărie, sera de flori a Alexandriei, Ştrandul Vedea, municipalitatea organizează joi, 4 aprilie, la Casa de Cultură, proiecţia filmului “Păcală”, în regia lui Geo Saizescu. Elevii sunt invitaţi să vizioneze filmul în două serii, de la ora 10.00 şi de la ora 14.00. Surpriza constă în faptul că vor fi în sală atât regizorul Geo Saizescu, cât şi actorul din rolul principal Sebastian Papaiani, cu care elevii vor putea sta de vorbă.

În aceeaşi zi, de ora 19.00, va avea loc proiecţia filmului “Iubire elenă”, în regia aceluiaşi Geo Saizescu, la care este invitat să participe publicul larg.

Din distribuţia filmului fac parte Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Georgiana Saizescu, Adrian Păduraru, Ileana Stana Ionescu, Eusebiu Ştefănescu, Cătălin Saizescu. Intrarea este liberă. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.