Politic

Garda nouă a prefectului

Ioan DUMITRESCU

Prefectul Liviu Dumitraşcu a început să îşi formeze noua echipă de la Instituţia Prefectului Teleorman. Astfel, cu aproape o săptămână în urmă, Liviu Dumitraşcu l-a numit pe profesorul de matematică Jean Dina Covaci şeful cancelariei prefectului. În locul lui Mielu Lixandru, zis Elvis, consilier pe problemele etniei rome, care a fost consilier sub mai mulţi prefecţi, Liviu Dumitraşcu l-a numit pe Stancu Constantin, zis Sică. Şef de cabinet şi secretar a numit pe Magda Şerban. Postul de consilier personal al prefectului rămâne încă vacant; iniţial, pentru postul de consilier figura Vasile Mocanu, dar acesta este candidat la Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Ar mai fi putut fi consilier personal Elena Câmpeanu, în preferinţele prefectului, care a mai lucrat alături de el, dar aceasta a refuzat oferta din motive personale, drept pentru care funcţia de consilier rămâne în continuare liberă, mai ales atâta timp cât posturile respective sunt pe perioadă determinată de timp, poate doar câteva luni, sau un mandat de patru ani, în funcţie de rezultatul la alegerile parlamentare din această iarnă.

8 Comments

  1. A venit si timpul sa schimbam din functie putorile care si-au batut joc de judetul asta. Domnule Dumitrascu, avem incredere in dumneavoastra!

  2. Mult succes domnule Dumitrascu!

  3. Care sunt rezultatele domnilor Titirisca, Parvulescu, Bitanu, Nitulescu?

  4. Sunt destui oameni de valoare , de altfel valoarea se măsoară prin rezultate. De peste 20 de ani Teleormanul a fost condus de PSD , va las pe voi sa trageți concluzia în ceea ce privește rezultatele și implicit valoarea.

  5. Elvis, Sică şi cu Jean, nu gardă, ci orhestră! Numai unu şi-unu!
    Barosani de barosani, Jan Gigantu din Cotorga…

    • si de oamenii astia aveti ma ceva de zis? pesedistii dinainte au facut ceva vreodata pentru judetul asta? voiati sa ii mai tinem in functii 20 de ani?

  6. Oamenii PNL de valoare sunt rari si in Teleorman lipsesc cu desavarsire….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.