Eveniment

Gardă de Intervenție ISU la Furculești / Echipajele vor deservi șapte comune, cu 15 sate aparținătoare

Sâmbătă, 1 octombrie, Garda de Intervenție Piatra a fost relocată în localitatea Furculești, cu scopul eficientizării acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns în cazul unor situații de urgență, creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului și creării unor condiții de lucru optime pentru personalul propriu, informează ISU Teleorman.

În cadrul Gărzii de Intervenție Furculești se vor regăsi două autospeciale de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și prim ajutor, iar în cel mai scurt timp va fi operaționalizată și o ambulanță SMURD, astfel încât să se poată prelua și urgențele medicale.

Echipajele din Furculești vor executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a șapte comune cu satele aparținătoare (15 sate), având o populație de aproximativ 16000 locuitori.

“Mulțumim autorităților locale și tuturor celor care s-au implicat în realizarea unui sediu modern cu dotări optime care să asigure buna funcționare a acestei subunități.

Pe această cale asigurăm cetățenii din această zonă că indiferent de numărul solicitărilor venite din partea lor vom răspunde la fel de rapid și vom continua desfășurarea de măsuri și activități care sunt menite să vină în sprijinul și pentru siguranța lor”, transmit reprezentanții inspectoratului pentru situații de urgență județean.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.