Sport

Galeria «Glas»: “Vom rămâne lângă echipă, însă fără rezultate rămânem tot mai puţini!”

Primul sezon în care la Alexandria există galerie de suporteri, în adevăratul sens al cuvântul, este primul în care rezultatele sunt destul de dezamăgitoare pentru public. Deşi conducerea clubului a investit în aducerea de jucători, iar aceştia au achitate drepturile salariale la zi, echipa FCM a rămas datoare publicului care vine meci de meci la stadion.

Galeria «Glas» s-a făcut remarcată pentru prima dată la jocul FCM Alexandria – Sportul Studenţesc, în Cupa României, scor 1-3; de atunci, a fost la cele trei jocuri pe teren propriu ale alexăndrenilor, însă în nici o partidă gazdele n-au reuşit să câştige. Mai mult, aşa cum spunea un membru al galeriei, “în acest campionat n-am văzut şi noi nici un gol! Vrem să fim alături de echipă, dar echipa nu ne convinge”. Într-adevăr, de la meciul de Cupa României, cu Sportul studenţesc, FCM Alexandria n-a înscris nici un joc pe teren propriu, iar în trei partide a pierdut două!

Liderul galeriei Glas, Mihai Andrei, a precizat faptul că, “deocamdată nu se pune problema ca galeria să nu vină la jocuri, vom veni în continuare, însă dacă nu avem rezultate, probabil că vom rămâne tot mai puţini!” Într-adevăr, criza de formă şi de rezultate pe care o traversează FCM Alexandria s-a văzut inclusiv la numărul de spectatori prezenţi la jocul de vineri, cu FC Caracal. Mai puţini spectatori au venit la joc (ora de start, 15.00, este una total nepotrivită pentru public), dar şi galeria «Glas» a fost mult mai retrânsă. “Supărarea pentru înfrângerea de la Afumaţi a contat pentru membrii galeriei, de aceea unii n-au mai venit în tribună. Mai sunt şi alţii care n-au putut pleca de la şcoală, pentru că, de obicei, cei care vin la jocuri, pleacă de la cursuri!”, ne-a mai spus unul din liderii tifossilor alexăndreni.

Concluzia, după acest meci pierdut cu Caracal, în urma căruia alexăndrenii rămân în partea inferioară a clasamentului şi au dezamăgit din nou, prin rezultat – chiar dacă, de această dată arbitrajul a fost decisiv în stabilirea înviongătorului prin două decizii pro-oaspeţi – a fost aceea că “noi vom rămâne în continuare lângă echipă, însă avem nevoie de rezultate, vrem să vedem şi spectacol pe stadion, vrem să fim mulţumiţi, însă până acum ne-au rămas datori!” Aceasta este o situaţie pe care şi jucătorii de la FCM Alexandria o recunosc, că “publicul, galeria, vin, ne susţin, însă noi nu le-am prea oferit motive de bucurie până acum!”, a spus unul din jucătorii importanţi din lotul alexăndrean.

One Comment

  1. Alexandru GHEORGHE a facut o noua performanta!!!!Cu el pe banca Atletico Rosiori a pierdut cu 13-0!!!!Mare DOBITOC Nea GHEORGHE acesta!!!!!Par si minte IOC!!!!Batrana sandrama!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.