Sport

Gala Laureaţilor, “Sportivii anului 2014”

Consiliul Judeţean Teleorman organizează în data de marţi, 23 decembrie a.c., festivitatea de premiere a celor mai performanţi 20 de sportivi şi a celor mai bune 3 cluburi din judeţ, precum şi a celor mai merituoşi 10 sportivi, membri ai Asociaţiei “Dai o şansă”. Manifestările se vor desfăşura în cadrul “Programului activităţilor, manifestările, competiţiilor şi acţiunilor cultural-sportive şi de tineret, religioase, educative şi de divertisment-recreere”, care se finanţează de Consiliul Judeţean Teleorman în anul 2014. Acest eveniment va fi găzduit, în sala de şedinţe, începând cu orele 10.00, sub titulatura Gala Laureaţilor, “Sportivii anului 2014”. Consiliul Judeţean va acorda premii în bani, cupe, medalii şi plachete, în valoare de 10.000 lei, iar premiile vor fi înmânate de Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Teleorman. Premierea va fi făcută conform ierarhiilor stabilite de DJST, respectiv a clasamentelor întocmite pe baza metodologiei Ministerului Sportului şi Tineretului, dar pe două categorii, sporturi olimpice şi sporturi neolimpice.

One Comment

  1. Încă o dată, DJS dă dovadă de obtuzitate prin continua amestecare în aceeaşi ierarhie a sportivilor/ cluburilor din ramurile olimpice si neolimpice! Este, cred, unul dintre puţinele judeţe care întocmesc clasamentele de final de an în acest mod!?!
    Ce vină are o baschetbalistă să zicem, care poate cîştiga numai două trofee într-un an (campionat si cupa), dar nu intră în clasament pentru că un caratist adună mai multe puncte doar pentru că are anual zeci de competiţii, care de care cu denumiri mai pompoase(cum se adună cinci caratişti, dintre care unul vine din… Bulgaria sau R. Moldova, cum competiţia capată caracterul de campionat european)!
    Speram că noua conducere a DJS va reconsidera ierarhizarea, dar…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.