Politic

Gâdea îi contrazice pe Niţulescu şi Almăjanu

adrian gadeaIoan DUMITRESCU

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului numărul 55 este încă în vigoare până pe data de 19 octombrie 2014. Conform respectivei OUG, primarii, viceprimarii şi consilierii locali şi judeţeni au posibilitatea să se mute la un alt partid în afară de formaţiunea politică care i-a promovat în campania electorală de la alegerile locale din urmă cu doi ani; aleşilor locali li se permite să se mute de la un partid la altul o singură dată pe perioada de aplicare a OUG, după care, dacă intenţionează să migreze, îşi pierd funcţiile.

Preşedintele Consiliului judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, a declarat că la sfârşitul perioadei de aplicare a Ordonanţei va da publicităţii numărul primarilor care au trecut de la un partid la altul, beneficiind de OUG. Totodată, preşedintele Gâdea îi contrazice pe preşedintele Organizaţiei PDL Teleorman, Teodor Niţulescu, şi pe preşedintele Organizaţiei PNL Teleorman, deputatul Marin Almăjanu; aceştia au susţinut într-o conferinţă de presă faptul că asupra primarilor ACL se fac presiuni pentru a trece la PSD. Adrian Ionuţ Gâdea susţine că nu a ameninţat nici un primar cu dosare penale, şi nici nu a şantajat pe vreun primar. Teodor Niţulescu anunţase că primarul de la Poeni a fost ameninţat şi şantajat de preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, dar acesta neagă acuzaţiile respective cu vehemenţă.

One Comment

  1. Degeaba se zbate psd-ul, nu vor castiga alegerile prezidentiale. Doar ilici a castigat si atunci a avut noroc ca in turul doi l-a avut ca si contracadidat (spre norocul lui ) pe Vadim. Nu se pune 1990 si 1992. Atunci eram mult prea prosti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.