Eveniment

Gabriela Angheloiu, noul director executiv al DSP Teleorman, are detașare pentru cel mult 6 luni / În acest timp, își păstrează și funcția și salariul de la minister

Printr-un ordin al Ministerului Sănătății, a fost numită în funcția de director executiv al DSP Teleorman, prin detașare, pentru o perioadă de maxim 6 luni, Gabriela Angheloiu, șef serviciu în cadrul Ministerului Sănătății, Direcția Generală resurse umane și politici salariale. Printr-un alt ordin, imediat anterior, Ministerul Sănătății constată încetarea numirii lui Stelian Cristea în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Teleorman, care se pare că a fost valabilă pe perioada stării de alertă.

Despre noul director al DSP Teleorman, Gabriela Angheloiu, informațiile sunt cel puțin contradictorii, iar multe dintre ele chiar colorate, asta dacă ne referim doar la ceea ce a apărut, de-a lungul vremii, în presă: numele acesteia este legat fie de prejudicii, constatate de Corpul de Control al premierului, prin 2013, fie de celebrul caz Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic.

Aceasta a mai fost detașată, cu un an în urmă, la conducerea DSP Galați, iar acum, prin detașarea în Teleorman, se pare că nu iese în pierdere. Pe lângă salariul călduț, un spor pentru condiții vătămătoare și o indemnizație, pe care le va încasa de la DSP Teleorman, va avea asigurate și funcția și salariul de la Ministerul Sănătății.

Ambele ordine, atât cel de încetare a numirii lui Stelian Cristea, cât și cel de numire a Gabrielei Angheloiu, își produc efecte începând cu data de 24 martie 2022.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.