Politic

Gabriel Nădrag este noul președinte al PNL Alexandria

Prim-vicepreședintele PNL Alexandria Gabriel Nădrag a fost desemnat, în ședința Biroului Politic Local al Organizației PNL Alexandria, de miercuri, 4 septembrie, președinte interimar al organizației municipale, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Decizia a fost adoptată conform Statutului PNL și Regulamentului privind organizarea, desfășurarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene care, potrivit art. 56, lit. j), prevede: “în cazul vacantării funcției de președinte, BPL desemnează, în termen de 10 zile, prin vot secret, unul dintre prim-vicepreședinți ca președinte interimar; alegerile pentru funcția de președinte BPL se organizează în termenul stabilit de BPJ; nu se organizează alegeri în cazul în care a fost convocată un Congres Ordinar”.

“Regretăm pierderea colegului nostru, Mihai Murar, dar activitatea partidului și  proiectele demarate la nivelul organizației municipale trebuie să meargă mai departe. Gabriel Nădrag va deține funcția de președinte interimar până în momentul în care Biroul Politic Județean va decide organizarea alegerilor interne pentru ocuparea funcției de președinte. Cu siguranță, persoana care va fi aleasă în funcția de președinte al organizației PNL Alexandria va fi viitorul primar al municipiului reședință de județ”, a precizat Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman.

2 Comments

  1. Se poarta la jurnalisti la toate nivelurile! Mai ales la astea locali mai casiga si ei pentru o dezinformare care este in favoarea subiectului un cent in plus!

  2. Stimata redactie,nu induceti in eroare cititorii ziarului dumneavoastra,din cauza titlului.Puneti titlul corect din articol.Presedinte interimar nu ,,noul presedinte’.
    O zi buna

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.