Sport

Gabriel Bodescu a fost impresionat de condiţiile de la Saelele “Treziţi invidie la nivel naţional pentru condiţiile pe care le aveţi aici, în Teleorman!”

bodescu2Turneul final al Cupei Teleormanul 2016, desfăşurat la Saelele, a fost primul în care FRF s-a implicat în mod direct, sprijinind cu o sumă de bani destul de importantă această competiţie. În condiţiile în care, la turneul final al ediţiei a 44-a FRF a sponsorizat cu 9.000 lei competiţia Cupei Teleormanul (iniţial s-a spus că e vorba de 3.000 euro, însă suma respectivă a fost mai mică, în jurul cifrei de 2000 euro), instituţia fotbalistică a fost reprezentată de doi din oamenii importanţi ai FRF, Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF  şi Florin Şari, coordonator în compartimentul pentru Relaţii Publice. La finalul competiţiei, cei doi oficiali FRF s-au arătat impresionaţi de organizarea turneului de la Saelele, de condiţiile fotbalistice deosebite şi de calitatea jocurilor, iar aceste lucruri au fost transmise, cu prilejul festivităţii de premiere, de secretar general adjunct al FRF.

“FRF salută această iniţiativă a fotbalului de bază, a fotbalului teleormănean, domnul preşedinte al Federaţiei, Răzvan Burleanu, vă transmite sincere felicitări pentru modul cum reuşiţi să ţineţi treaz un astfel de eveniment, cum reuşiţi să organizaţi la acest nivel o astfel de competiţie. Felicitări autorităţilor locale, în mod deosebit domnului primar Gabriel Cârjan, pentru această bază sportivă pe care o aveţi! De fapt, din ce am văzut, sunt multe terenuri de un nivel foarte bun, cred că treziţi invidie la nivel naţional pentru bazele sportive pe care le aveţi aici, în Teleorman, iar aceste eforturi ale dumneavoastră trebuie sprijinite. În acest sens transmitem felicitări către AJF Teleorman, pentru domnul Prodan, care a reuşit sp schimbe mult imaginea fotbalului judeţean. de altfel, dânsul este unul din preşedinţii de AJF din teritoriu din cei mai activi şi acest lucru se reflectă prin rezultatele din judeţ”, a spus Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF.

Primul an de colaborare dintre FRF şi Cupa Teleormanul a adus suma de 9000 lei pentru echipele participante la competiţie; poate şi pentru faptul că au fost impresionaţi cei doi reprezentanţi ai FRF, credem că ar fi corect ca această colaborare să continue şi în anii următori.

B.Pană

One Comment

  1. observator

    Meritul acestor baze sportive revine in exclusivitate sefului AJF,imi este cam greu sa-i pronunt numele „teleormaneanul” Stan Prodan,care prin iscusinta ,diplomatia si priceperea sa a reusit performanta ca in nenumaratele sale mandate sa promoveze echipa capitalei judetului in Liga a 3-a de fotbal!As vrea totusi sa-i reamintesc ca la „ungerea” sa in aceasta functie aproape toate orasele din judet avea cate o echipa in ligile nationale! Oricum pana la pensionare daca nu pe viata va avea timp sa mai promoveze si eventual sa-si realizeze visul si anume acela, de a construi Casa Fotbalului!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.