Sport

Futsal 2013 – Nici o echipă nu s-a înscris la Campionatul judeţean de fotbal în sală

La capătul primei săptămâni de înscrieri pentru ediţia 2013 a Campionatului judeţean de fotbal în sală, secretariatul AJF Teleorman n-a înregistrat nici o cerere oficială depusă de vreo echipă. Deşi încă de luni, 7 ianuarie, se primesc cereri, iar unele echipe au solicitat deja formularul pentru participare, deocamdată nu s-a materializat această intenţie, însă organizatorii speră ca până la data stabilită, 20 ianuarie, să se înscrie suficient de multe echipe pentru desfăşurarea unei competiţii în adevăratul sens al cuvântului. “Până acum nu a depus nici o echipă cererea de înscriere, însă câteva s-au interesat de condiţiile de participare, au solicitat documentele necesare înscrierii. Sperăm ca la startul competiţiei să mizăm pe un număr suficient de mare pentru a desfăşura o întrecere corespunzătoare, sperăm la un număr de echipe mai mare decât cel de anul trecut”, a spus Cătălin Cuşcă, secretarul AJF Teleorman. Reamintim faptul că în 2012 s-a înregistrat cel mai mic număr de participante, 6, din care două au provenit de la Ţigăneşti.

 

Taxa de participare a crescut la 150 lei

Principalele condiţii pentru înscrierea unei echipe la campionatul judeţean sunt: structurile respective să fie constituite corespunzător şi să fie afiliate la AJF Teleorman, să se depună cererea de înscriere şi să plătească taxa de 150 lei. Se remarcă faptul că în acest an cuantumul taxei a crescut cu 50 lei faţă de anii trecuţi, însă “scumpirea” are loc după cinci ani de zile. Totuşi, nu aceasta este principala problemă pentru participarea echipelor, ci faptul că, pe lângă banii respectivi, mai trebuie plătită suma / meci (aproximativ 35 lei de echipă), aici regăsindu-se cheltuielile pentru arbitraj, asistenţă medicală sau chirie sală.

Conform calendarului anunţat de AJF Teleorman, jocurile ediţiei a 11-a din cadrul campionatului judeţean de fotbal în sală ar urma să înceapă în primele zile din februarie a.c.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.