Eveniment

Funcția de președinte al Casei Județene de Sănătate este scoasă la concurs

Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de director general al Casei de Asigurări de Sănătate a județului Teleorman, transmit reprezentanții instituției. Concursul este programat pentru data de 6 mai, la Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București din București, iar persoanele interesate pot depune dosarele de candidatură până pe data de 20 aprilie.

Concursul în urma căruia se va decide noul director general al Casei Județene de Sănătate Teleorman constă într-o probă scrisă, ce se va desfășura pe data de 6 mai, şi un interviu, ce se va desfăşura în termen de cel mult patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise și care va testa cunoștințele teoretice, practice și abilitățile/competențele manageriale.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții, respectiv: să aibă studii de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă (copie legalizată); pregătire complementară/managerială în domeniul de activitate al candidatului sau în sistemul de sănătate: cursuri de perfecționare/specializări/competențe/master/doctorat (dovedite prin acte – copii legalizate); vechime în specialitate – minimum 7 ani (carnet de muncă – copie legalizata sau orice alt înscris doveditor în acest sens); activitate desfășurată în funcții de conducere de minimum 2 ani.

De asemenea, candidații vor prezenta o recomandare de la ultimul loc de muncă; un curriculum vitae din care să rezulte activitatea desfășurată; planul de management din care să rezulte abilitățile lor manageriale, adaptate standardelor de performanță și indicatorii de referință asociați standardelor de performanță pentru postul de director general în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Relații suplimentare privind condițiile de participare la concurs, actele necesare înscrierii şi bibliografia de concurs se pot obţine la sediul CNAS, respectiv la sediul CAS Teleorman din Alexandria str. Libertăţii nr. 1, unde acestea sunt afişate, pe pagina de internet a CNAS, şi a CAS Teleorman www.castr.ro.

One Comment

  1. Care carte de muncă, adormiților?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.