Sport

FRF trimite trei camere video performante în Teleorman

Conform unei hotărâri adoptate recent de către Biroul Executiv al Federației Române de Fotbal, se vor achiziționa camere de luat vederi performante, în valoare totală de 53 000 de euro, care vor fi trimise în teritoriu echipelor din ligile inferioare, feminin și futsal. Scopul acestei acțiuni este de a ajuta echipele să filmeze meciurile, astfel încât aspectul disciplinar, dar și cel tehnico-tactic, în timp, să înregistreze progrese.

Din județul Teleorman, vor beneficia de această măsură, echipele de liga a III-a Sporting Roșiori și FCM Alexandria, dar și echipa de Liga I feminin, Universitatea Alexandria. Echipele gazdă ale partidelor vor avea obligația de a pune la dispoziția oaspeților filmarea respectivă, de acest lucru putând beneficia și instituțiile media locale și regionale.

Altfel, formațiile de liga a III-a au programate mâine, 4 februarie, primele partide amicale ale anului. Roșiorenii joacă pe sintetic, la Chiajna, cu echipa secundă a Concordiei, în timp ce FCM Alexandria se ”încălzește” cu Rapid Buzescu. Un alt meci amical programat, la București, opune pe Unirea Tricolor, și ACS Drăgănești Vlașca. (Cristi Frisk )

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.