Sport

Fotbalul înfruntă vremea – Se joacă!

Codurile de avertizare din ultimele zile, fie galben, fie portocaliu sau de altă culoare, se pare că nu afectează deloc fotbalul. Evenimentele programate în week-end, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, se vor disputa fără probleme, chiar dacă zăpada îşi face simţită prezenţa peste tot. Miercuri după-amiază, pe gazonul stadionului Municipal din Alexandria era un strat gros de câţiva centimetri, care acoperea uniform terenul, astfel că, pentru a se disputa jocul de vineri în condiţii normale, trebuie curăţată zăpada. “Trebuie să dăm zăpada de pe teren, dar sigur va fi foarte moale terenul”, a spus preşedintele de la FCM Alexandria, care a precizat că, foarte probabil, suprafaţa de joc va fi curăţată în cursul zilei de joi.

Întrucât atmosfera era hibernală, miercuri doar atleta Andreea Ogrăzeanu se pregătea în stadion, pe pistă, aceasta înfruntând zăpada şi frigul, dar fără să lase senzaţia că ar fi deranjată de acest impediment.

În ce priveşte campionatul judeţean, poziţia AJF Teleorman a fost foarte tranşant în privinţa acestui subiect. Preşedintele Stan Prodan a declarat cât se poate de decis: “Într-adevăr, a nins, însă este vorba de un strat de câţiva centimetri de zăpadă, deci jocurile pot avea loc, fără probleme. Fotbalul îşi vede de treabă, mai ales că se anunţă prognoze destul de bune. Din punctul nostru de vedere, echipele care sunt gazdă trebuie să cureţe terenurile, însă unde oficialii trimişi la jocuri vor constata că terenurile sunt impracticabile, vor proceda în consecinţă, în limitele regulamentare. Dar, pot să vă spun cu certitudine că nu se va amâna etapa din week-end!”

Aşadar, echipele gazdă trebuie să asigure condiţii optime pentru jocuri, să cureţe terenurile, pentru că, în nici un caz, etapa la nivel judeţean nu se va amâna.

B. Panăfcm

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.