Sport

Fotbal juvenil. Două competiţii atractive vor avea loc în următoarele zile în Alexandria

Întrucât urmează cinci zile de minivacanţă pentru elevi, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie a.c. Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Teleorman, alături de clubul CSS Alexandria, va organiza două competiţii fotbalistice juvenile, pe popularizare a fotbalului alexăndrean şi totodată de verificare a echipelor angrenate în competiţii.

Astfel, în data de 30 noiembrie, miercuri, cu începere de la ora 10.00, în Sala de sport din zona Peco (lângă baza sportivă a CSS Alexandria), va avea loc Cupa Unirii la fotbal pentru copii născuţi în 2007, competiţie la care vor participa patru echipe: Chindia Târgovişte, FC Caracal, Dunărea Zimnicea şi CSS Alexandria, gazda turneului (grupa de sportivi pregătiţi de prof. Ionuţ Babadac). Întrecerea respectivă se va desfăşura în cursul zilei de miercuri, după finale (în jurul ora 15.00) fiind stabilită festivitatea de premiere, organizată de gazdele turneului.

A doua competiţie fotbalistică juvenilă de susţinerte şi popularizare a fotbalului juvenil este Cupa “Moş Nicolae” la fotbal pentru copii născuţi în 2008, care va avea loc tot în sala de sport din zona Peco (lângă baza sportivbă a CSS Alexandria). La această competiţie vor fi prezente patru echipe, Oltenia Junior Craiova, FC Voluntari, CSS Giurgiu şi CSS Alexandria, gazda turneului (grupa de sportivi pregătiţi de prof. Sorin Albeanu). Întrecerea va avea loc duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, şi se vrea să fie una cât mai spectaculoasă.

Pentru ambele întreceri juvenile, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman va oferi premii, cupe, diplome şi materiale sportive, iar asemenea competiţiie fotbalistice vor mai avea loc şi în sezonul următor.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.