Sport

Fotbal în sală – Vineri se vor juca semifinale şi finala

salaDeşi iniţial se anunţase ca dată de disputare a semifinalelor şi finalei Campionatului judeţean de fotbal în sală ziua de sâmbătă, 23 februarie a.c., ieri după-amiază s-a stabilit ca jocurile să aibă loc o zi mai devreme (vineri, 22 februarie). Această modificare de program a apărut din cauza numeroaselor evenimente sportive stabilite la Sala sporturilor din alexandria încă dinaintea campionatului de sală. Secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, cel care s-a ocupat în mod direct de organizarea turneului de fotbal în sală, a precizat faptul că modificarea zilei de disputare a jocurilor finale s-a făcut după consultarea celor patru echipe calificate. “În cursul zilei de luni am luat legătura cu echipele, le-am explicat că programul din sală este foarte încărcat, astfel încât nu permite disputarea tuturor jocurilor, astfel că fie aveam varianta să jucăm în două zile, fie să mutăm toate jocurile vineri după-amiază. Iar echipele au accetat această variantă, pentru că duminică, 24 februarie, este etapă de Cupa României”, a spus secretarul AJF Teleorman.

În aceste condiţii, vineri după-amiază se va juca inclusiv finala competiţiei judeţene de fotbal în sală, ediţia 2013, iar organizatorii speră ca interesul publicului să fie cel puţin la fel de ridicat ca în prima fază a întrecerii.

Iată programul orar al ultimelor jocuri din cadrul campionatului judeţean de fotbal în sală, de vineri, 22 februarie:

– semifinala 1, ora 16.00: Universitatea Alexandria – Dunărea Turris Turnu Măgurele;

– semifinala 2, ora 16.50: Unirea 2 Ţigăneşti – Unirea I Ţigăneşti;

– (ora 18.00) finala competiţiei (se întâlnesc învingătoarele din semifinale).

După disputarea jocurilor, AJF Teleorman intenţionează să efectueze festivitatea de premiere, care va avea loc chiar pe teren.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.