Sport

Fotbal în sală – Universitatea Alexandria vs. VN Olteni în finala turneului

Cele patru echipe care s-au calificat pentru semifinalele turneului de fotbal în sală din acest an – Universitatea Alexandria, Viaţă Nouă Olteni, CS Vârtoape, Unirea Brânceni – au oferit două meciuri foarte echilibrate, iar mioza din teren a făcut deliciul publicului prezent în tribuna sălii. N-au lipsit nici momentele tensionate (mai jos găsiţi amănunte), unul din jocuri a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili învingătorul, iar în cel de-al doilea s-a jucat pe muchie de cuţit până la final. A rezultat o finală Universitatea Alexandria – Viaţă Nouă Olteni, meci care va fi precedat de jocul pentru locul 3, dintre Unirea Brânceni – CS Vârtoape. Să mai punctăm un lucru, faptul că premiile care vor fi acordate de AJF Teleorman pentru ediţia 2015 a campionatului de fotbal în sală sunt următoarele: locul 1 – 500 lei, locul 2 – 300 lei, locul 3 – 200 lei, plus premiul de 100 lei pentru cel mai bun jucător al turneului.

 

Semifinalele ediţiei 2015 a Campionatului judeţean de fotbal în sală

– Universitatea Alexandria – Unirea Brânceni 4-4; 2-1 la lovituri de departajare (au marcat Matei, Badea 2, Alcea / Târnăcop 2, Ciulacu, Brânceanu). Universitatea Alexandria: Urucu, Buzică, Badea, Biţică, Petre, Şchiopu, Olteanu, Matei, Enculescu, Alcea, Drăgan. Unirea Brânceni: Petrică, Ciulacu, Sârbu, Brânceanu, Mitran, Mitroi, Târnăcop, Niţu.

– CS Vârtoape – Viaţă Nouă Olteni 4-5 (au marcat Dana, Boboc 3 / Creţan 2, Pană 2, Grigore). CS Vârtoape: Ionescu, Boboc, Parolea, Voica, Dana, Ionică, Barbu, Giurea. VN Olteni: Badea, Grigore, Pană, Ion, Creţan, Pescaru, Mărcuşanu, Ciobanu.

“Păcat pentru acest final tensionat, însă consider ă a fost un joc spectaculos. Mă bucur că am câştigat, cred că am meritat acest lucru” – Adrian Cioacă, reprezentant Universitatea Alexandria.

“A fost greu, dar consider că am făcut un joc bun, băieţii au făcut un efort deosebit şi am reuşit să ne calificăm în finală. Nu mă gândesc neapărat la trofeul de jucător al turneului, important este să câştigăm noi finala” – Claudiu Creţan.

 

Incidente la prima semifinală

Finalul jocului dintre Universitatea Alexandria şi Unirea Brânceni a fost destul de echilibrat, dar tensiunea avea să atingă cote alarmante în minutul 40, la ultima fază a jocului; echipa Universitatea conducea cu 4-3, însă la ultimul atac al echipei din Brânceni, jucătorul Alcea a făcut un fault în semicerc, moment în care arbitrul I. Babadac a acordat lovitură de pe linia de 6 metri. Deşi decizia a fost una corectă, câţiva jucători de la Universitatea n-au vrut să accepte decizia, iar imediat după golul egalizator, de 4-4, nervii au cedat. Pe lângă eliminatul Alcea (pentru 2 cartonaşe galbene), şi jucătorul Matei a primit “roşu” de la arbitrul Babadac, se pare pentru jigniri, iar înainte de a se trece la lovituri de departajare, alexăndrenii au părăsit terenul de joc. Abia după ce au fost arătate “3 minute” pentru a se relua jocul, au revenit jucătorii de la Universitatea în teren, care ulterior aveau să câştige meciul şi să se califice în finală.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.