Sport

Fotbal în sală – Finalele se vor juca duminică

Campionatul judeţean de fotbal în sală se apropie de finalul ediţiei a 13-a, ajunsă înaintea ultimelor jocuri. Cele două meciuri care vor decide podiumul final şi care vor fi urmate de festivitatea de premiere, sunt programate duminică după-amiază (1 februarie) în sala Polivalentă, iar decizia disputării jocurilor duminica vine atât din cauza programului sălii, cât şi a dorinţei echipelor de a avea liber ziua de sâmbătă, când vor să dispute jocuri de verificare, pe teren normal.

Finala competiţiei, în care se vor întâlni Universitatea Alexandria (echipă cotată cu şanse mari să prindă finala turneului) şi Viaţă Nouă Olteni (outsider în această fază superioară a competiţiei) se anunţă destul de interesantă, din cel puţin două puncte de vedere. Alexăndrenii de la Universitatea s-au evidenţiat până acum prin jocul colectiv, prin faptul că jucătorii se cunosc destul de bine, iar cele două eliminări din finalul semifinalei cu Brânceni, pot avea urmări serioase din punct de vedere al jocului. “Sperăm să-i putem înlocui cât mai bine, poate chiar să încercăm să le obţinem drept de joc pentru finală”, a spus preşedintele echipei Universitatea, Adrian Cioacă, contrazis însă de regulamente, care spun clar că un jucător eliminat trebuie să stea obligatoriu un joc. Un alt motiv pentru care se anunţă interesantă finala este duelul pentru titlul de “jucătorul turneului”, pentru care favoriţi sunt câţiva jucători de la cele două echipe (cele mai vehiculate nume sunt C. Şchiopu sau C. Creţan).

În privinţa meciului pentru locurile 3-4, în care se întâlnesc Unirea Brânceni şi CS Vârtoape, şi acestea au în componenţă jucători interesanţi, care pot spera la titlul de cel mai bun jucător, însă faptul că nu vor juca în finală poate cântări mult în desemnarea câştigătorului acestui premiu.

Programul celor două meciuri care încheie turneul 2015 al campionatului judeţean de fotbal în sală, de duminică, 1 februarie, este următoarele.

– (ora 16.00, meciul pentru locul 3) Unirea Brânceni – CS Vârtoape;

– (ora 16.50, finala, locurile 1-2) Universitatea Alexandria – Viaţă Nouă Olteni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.