Sport

Fotbal în sală. DUNĂREA ZIMNICEA – CAMPIOANĂ JUDEȚEANĂ, Ediția 2019

Disputata in mai multe zile de sambata si duminica in sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria, competitia de fotbal in sala a oferit ca de fiecare data jocuri spectaculoase, gustate de un numeros public.

Ocupantele locurilor 1 si 2 din grupe si-au disputant semifinalele. In primul joc Steaua Spatarei a dispus cu scorul de 4-3 de Vointa Dunarea Pietrosani 2, marcatori fiind Scoret, Badan, Frasineanu si Girdoc pentru Spatarei respectiv Dutu, Dinca si Ancu pentru Pietrosani.

In cea de-a doua semifinala Dunarea Zimnicea a invins categoric pe Universitatea Alexandria cu scorul de 8-4, marcatori Magureanu, Craciun (2), Marinescu (3), Dumitru si Tereuci, respectiv Lascu (3), Dragne.

Finalele disputate duminica 10.02.2019 au oferit meciuri cu faze palpitante la cele doua porti, cu ratari dar si goluri, sau reusite care au facut deliciul celor peste 250 de spectatori prezenti in tribune.

Pentru locurile 3-4 Universitatea Alexandria si Vointa Dunarea Pietrosani 2 au oferit poate cel mai spectaculos joc, cu foarte multe goluri, iar scorul 7-7 a dus castigatoarea la lovituri de pedeapsa pentru departajare. In timpul regulamentar au marcat Schiopu (2), Badea (2), Matei (3) pentru Universitatea, respectiv Cristea (2), Botezan (2), Cotruta, Ancu si Leseanu pentru Pietrosani 2. La loviturile de departajare Pietrosani 2 a marcat de 4 ori, iar Universitatea de 3 ori, astfel ca echipa Vointa Dunarea campioana en-titre, si-a adjudecat un merituos loc 3.

Finala a fost castigata de catre Dunarea Zimnicea, in fata celor de la Steaua Spatarei. Echipa de pe malul Dunarii fiind de departe cea mai buna formatie a competitiei, iar scorul 8-2, reflecta superioritatea din teren. Au evoluat fornatiile Zimnicea : Stoica Dobrica, Craciun Marius, Dumitru George, Tereuci Andrei, Ciulacu Daniel, Musat Marius, Marinescu George, Pate Clement, Deca Daniel, Magureanu Laurentiu, Conu Mihai, antrenor Sica Tote ;  Spatarei : Varban Alin, Coltuc Marius, Frasineanu Bogdan, Pavel Petrisor, Badan George, Scoret Petrisor, Mohora Alin, Girdoc Viorel, Cojocaru Alexandru, Soreata Emil, Tanase Daniel, Rosu Mihai, delegat Tanase Danut. Marcatori – Pate (3), Marinescu (2), Craciun (3) pentru Dunarea, respectiv Badan si Girdoc pentru Spatarei. Arbitrii finalelor au fost Adrian Buica si Aurel Peia, ambii din Alexandria.

Festivitatea de premiere, oficiata de secretarul general al AJF Ionut-Catalin Cusca, i-a rasplatit pe castigatori cu premii in bani, cupe si mingi, toate oferite de organizatorul fotbalului judetean. La final reprezentantul AJF, ne-a declarant “ca de fiecare data asistam la partide de un foarte bun nivel tehnic si spectacular, oferite de fosti sau actuali jucatori cu nume din fotbalul judetean. Si as nominaliza aici printre altii pe Scoret Petrisor, Girdoc Viorel, Magureanu Laurentiu, Pate Clement, Schiopu Catalin, Dinca Mihai, acestia fiind remarcatii competitii. Multumim Scolii Gimnaziale nr. 7 pentru sprijinul acordat in privinta salii, dar si echipelor care au participat la acest prolog al returului de campionat 2018-2019”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.