Sport

Fotbal feminin. Universitatea Alexandria s-a clasat pe locul 4 la turneul final

În urmă cu câteva zile, la Odorheiu Secuiesc s-a disputat Turneul Final al Ligii 2 tineret la fotbal feminin, competiţie la care au participat patru echipe, învingătoarele din faza precedentă. Între participante s-a aflat şi echipa Universitatea Alexandria, pregătită de antrenorul Călin Pistolea, care a reuşit o surpriză  prin calificarea în turneul final, mai ales că echipa alexăndreană are în componenţă multe jucătoare de 15-16 ani. Adversarul echipei Universitatea Alexandria în semifinale a fost gazda turneului, echipa Vasas Femina Odorhei, în faţa căreia însă a avut destul de puţine şanse, iar în final gazdele de la Vasas au câştigat cu 4-0.

În cealaltă semifinală, Olimpia Cluj-Napoca a remizat surprinzător 2-2, cu CSS Târgoviste, iar la loviturile de departajare formaţia dâmboviţeană şi-a asigurat prezenţa în finală.

În a doua zi de turneu final, s-a jucat doar un singur joc, finala competiţiei, în care s-au întâlnit Vasas Femina Odorhei şi CSS Târgovişte, jocul fiind câştigat la limită, scor 1-0, de către gazde; astfel, echipa din Odorheiu Secuiesc a reuşit să câtige titlul naţional de campioană la tineret.

Cât priveşte locul trei, acesta a fost atribuit echipei Olimpia Cluj-Napoca, în detrimentul alexăndrencelor de la Universitatea, diferenţa fiind făcută la golaveraj, fără a se mai disputa finala mică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.