Sport

Fotbal feminin – Universitatea Alexandria a câştigat şi este aproape salvată de la retrogradare

f femininPrimul sezon de participare în campionatul naţional al Ligii 1 pentru Universitatea Alexandria a fost unul foarte dificil. Clasată pe penultimul loc în sezonul regulat (locul 5 / seria Sud), echipa din Alexandria, pregătită de Cornel Sandu, a rămas să-şi dispute un loc în prima ligă, în urma play-out-ului care se desfăşoară în această perioadă. Deja, până duminică s-au disputat trei din cele şase jocuri programate, iar sportivele din Alexandria sunt tot mai aproape de obiectivul propus, menţinerea la primul eşalon naţional.

În ultima etapă, de duminică, 21 aprilie, tinerele sportive de la Universitatea (trebuie făcută această precizare, pentru că multe din jucătoare sunt încă la nivel de liceu) s-au impus categoric, cu 5-0, în jocul cu Vitorul Buzău (locul 5/ seria Est). “A fost un joc la discreţia noastră, echipa a făcut un meci bun, în ciuda presiunii şi sperăm să ne menţinem la prima ligă naţională”, a punctat preşedintele clubului Universitatea, Adrian Cioacă.

– Universitatea Alexandria – Viitorul Buzău 5-0 (2-0); au marcat Iulia Săvescu (4), Alexandra Nica. Pentru Universitatea au jucat: Diana Roşu, Cristina Spătariu, Claudia Radu, Iulia Mihai, Maria Mazilescu, Beatrice Delcioiu, Andreea Nica, Iulia Săvescu, Flori Chiar, Gabriela Genescu, Alexandra Nica; au mai intrat Patricia Jderu, Andreea Căciuliţă, Ana Maria Baner, Elena Dorobanţu.

După trei etape disputate din faza playout, Universitatea Alexandria a acumulat 6 puncte (victorie cu Sporting Craiova şi Viitorul Buzău, înfrângere la CSS Târgovişte).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.