Sport

Fotbal feminin – Universitatea Alexandria a câştigat din nou, în Cupa României!

Proiectul Universitatea Alexanbdria, fotbal feminin, începe să devină tot mai palpabil. Dintr-o echipă nou-înfiinţată, pornită la drum cu multe sportive de 14/15 ani şi cu gândul să nu piardă toate jocurile la diferenţe de zece goluri, Universitatea a reuşit în câteva săptămâni să devina una din surprizele sezonului. Mai întâi, în data de 14 octombrie a.c. tinerele fotbaliste din Alexandria au câştigat cu 5-2 jocul de campionat cu Sporting Craiova, după care, duminica trecut (pe 21 octombrie) a urmat cel mai important rezultat: prima victorie în Cupa României pentru fotbalul feminin din Alexandria! În jocul cu Real Craiova, deşi erau cotate cu şansa a doua, elevele antrenorilor Cornel Sandu şi Călin Pistolea au reuşit să se impună cu 3-2 (goluri marcate de Florina Chiar 2, Andreea Nica), obţinând calificarea pentru sferturile de finală ale Cupei României!

Jocul, disputat pe stadionul Municipal din Alexandria, la care a asistat destul de multă lume, a fost considerat o adevărată surpriză de toată lumea, inclusiv de conducerea clubului Universitatea, prezentă integral la joc. “Mărturisesc că nu ştim ce să credem, jucăm bine, avem rezultate, este chiar surprinzător şi pentru noi! Cert este că ne bucură faptul că am câştigat această partidă, am reuşit să ne calificăm, la prima noastră participare în Cupa României”, a spus preşedintele clubului, Adrian Cioacă.

Pentru victoria cu Real Craiova, din Cupa României, lotul echipei Universitatea Alexandria a cuprins următoarele jucătoare: Diana Roşu, Claudia Radu, Iulia Mihai, Cristina Spatariu, Lenuţa Moise, Beti Delcioiu, Andreea Nica, Alexandra Nica, Gabriela Ghinescu, Florina Chiar, Iulia Săvescu, Patricia Jderu, Paula Paraschiv, Mădălina Ciobanu.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.