Sport

Fotbal feminin şcolar – Şcoala nr. 6 Alexandria s-a calificat la faza finală a ONSS

Recent, la Giurgiu, s-a disputat etapa de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal feminin, gimnaziu, ciclu primar, la care au participat echipe câştigătoare ale etapelor judeţene din şase judeţe. În urma derulării celor două zile de competiţie, echipa Şcolii gimnaziale nr. 6 (structură a Şcolii Alexandru Colfescu) Alexandria a reuşit să câştige competiţia şi s-a calificat la faza naţională a competiţiei. Prin victoria echipei alexăndrene, pregătită de prof. Petrică Puşcaciu, se confirmă preocuparea existentă la nivel de fotbal feminin în Teleorman, în Alexandria în mod deosebit, dar şi calităţile pe care le deţin majoritatea practicantelor acestei discipline pe plan local.

Referitor la turneul de zonă de la Giurgiu, echipa Şcolii nr. 6 Alexandria a reuşit mai întâi să câştige categoric seria din care a făcut parte (5-0 cu echipa similară din Călăraşi şi tot cu 5-0 pe gazdele din Giurgiu), apoi s-a impus, nu fără emoţii, în finala turneului, contra  echipei din Prahova (localitatea Sinaia); în timpul regulamentar de joc scorul a fost 0-0, iar după loviturile de departajare, alexăndrencele s-au impus cu 2-1. “Este o performanţă pentru sportul şcolar teleormănean, care vine să extindă numărul de echipe calificate la faza naţională a ONSS din judeţul nostru”, a punctat inspectorul de specialitate din cadrul ISJ Teleorman Ştefan Cioacă.

Lotul de sportive pe care a  mizat prof. Petrică Puşcaciu la turneul de zonă de la Giurgiu le cuprinde pe: Florentina Anghel, Livia Păun Iordănescu, Arabela Nicula, Cristina Trifu, Gabriela Ţânţaru, Kasandra Adâr – Muti, Andreea Ramadan, Alexandra Raducea. Mariana Drăguşin, Karina Vişan.

Turneul final al ONSS la fotbal feminin, ciclu primar (urban + rural), la care vor participa cele opt câştigătoare ale etapelor de zonă, se va disputa la Suceava, în perioada 7-9 iunie a.c.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.