Politic

Fostul senator Timotei Stuparu, secretar general adjunct la Senat

Ioan DUMITRESCU

Fostul senator de Teleorman în ultimul mandat, 2012-2016, parlamentar şi în mandate anterioare, profesorul Timotei Stuparu, secretar al Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Social Democrat, a fost numit secretar general adjunct al Senatului României, pe unul dintre cele două posturi de secretari adjuncţi.

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, copreşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, al doilea om în stat, a declarat: „Conform prevederilor articolului 199, aliniatul 2 din Regulamentul Senatului, secretarul general adjunct este numit de Senat la propunerea Biroului permanent. În şedinţa de luni a Biroului Permanent al Senatului s-a hotărât propunerea către plen pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct a domnului Timotei Stuparu”. Senatul României a aprobat cu 70% pentru, 22 voturi împotrivă şi 6 abţineri, prin vot electronic, numirea lui Timotei Stuparu, înapoi la Senat.

Despre noua funcţie pe care o ocupă fostul senator, Timotei Stuparu, tot la Senatul României, acesta a declarat că „nu este o funcţie politică”. Întrebat, totuşi, cine l-a propus pentru funcţia de secretar general adjunct al Senatului României, social-democratul Timotei Stuparu a recunoscut că a fost propus şi susţinut de partid.

8 Comments

 1. Au dreptate ce-i de ies in strada! Nu se poate o asa sfidare mai mare a acestui popor! Chiar nu realizati ca sunteti sub orice critica? Nesimtitului asta nu-i ajungeau anii si amndatele petrecute in Parlament si ca Presedinte al Consiliului Judetean? Dute bai nenorocitu-le la pensie ca ai dreptul(fie ea si speciala)pentruca prin aceste numiri nu faceti altceva decat sa dati cu piciorul la tot ce ati promis in campania electorala! Am facut parte din cei multi si prosti(constat acum)si voi trece definitiv de partea celor care va critica si va ataca,intelegand ca v-ati pus poalele in cap,aratandu-va NERUSINAREA!

 2. Carmen Petici

  Este scandaloasa si o ofensa la adresa tuturor cetatenilor aceasta numire, locul maimutzoiului este la puscarie!!

 3. E-te-te cum a-nviat civismu’-n teleormaneni…Fratilor, nu-i cam tarziu?

 4. Un hot, un spagar notoriu!Aceasta este solutia de guvernare PSD????Ce partid de scursuri, ce oameni de cacat are!!!

 5. un cetatean

  Scapam de deseurile din teleorman se muta la groapa de gunoi din bucuresti ,guvernul si parlamentul poate sa le absoarba.

 6. daca senatul tarii a ajuns o menajerie de puscariasi sau puscariabili, ce pretentii sa mai avem ?

 7. Fane Pitiku

  Un jeg de om, puscarias notoriu, ce draqu prosti au votat mizeria mafiota numita P.S.D.?????

 8. Credeam ca a fost propus de DNA. Ca fiind cu suspendare a fost ”suspendat ” de partid in aceasta functie. Bravos NATIUNE!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.