Politic

Fostul consilier judeţean Florin Neagu a trecut la ALDE

Înaintea alegerilor parlamentare, fostul consilier judeţean Florin Neagu a decis să se alăture proiectului politic ALDE. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii politice, fostul preşedinte al organizaţiei orăşeneşti PDL Zimnicea, Florin Neagu, este membru ALDE începând de luni, 5 decembrie.

„Florin Neagu a făcut acest pas nemulţumit fiind de modul de a face politică a actualei conduceri a PNL, care a îndepărtat sistematic din Biroul Permanent Judeţean pe toţi cei care au făcut parte din vechiul PDL”, se arată în comunicatul de presă.

Fostul consilier judeţean nu este singura achiziţie a partidului înaintea parlamentarelor de duminică, 11 decembrie. Lucian Alexe, managerul Spitalului Caritas din Roşiorii de Vede, a fost printre primii care au făcut trecerea la ALDE. Acesta a fost urmat de fostul manager al Serviciului de Ambulanţă, Puiu Vişan, fostul viceprimar al municipiului Alexandria, Edi Oprea, precum şi fostul preşedinte al Agenţiei pentru Domeniile Statului, Adrian Didă.

La Turnu Măgurele, fostul consilier judeţean PNL Mihai Ştefan a fost numit preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a ALDE, după ce s-a alăturat partidului miercuri, 23 noiembrie. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. sobelimi rosii

    bre ILIESCULE bre Sandule ce te mai codesti ? nu vezi ca ia apa corabia PNL ? FUGA MARS catre pretinii condusi de penalul MOTOCICLEANU . TU si pretinul tau ALEXE TUCIURILA ati supt destul la tata PNL. Acum va mutati la alta tata . Lacrimile si blestemele celor carora le-ati luat banii si a celor pe care i-ati nedreptatit va vor ajunge mai sobolanilor. DERATIZAREA !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.