Politic

Fostul candidat la Primăria Alexandria, Alexandru Ionescu, consilierul personal al primarului Drăgușin

La alegerile locale de anul trecut, printre doritorii pentru funcția de primar al municipiului Alexandria, s-a numărat și Alexandru Ionescu, care se afla la vremea respectivă pe listele Partidului Puterii Umaniste – social-liberal. Deși, anterior campaniei electorale, Alexandru Ionescu părea determinat să se arunce în lupta pentru fotoliul de primar, pe parcurs și contrar cursului normal al unei bătălii electorale, acesta a predat armele, abandonându-și colegii, cumva neanunțat și nejustificat. Este, de asemenea, știut faptul că, premergător turului de scrutin din septembrie 2020, între reprezentanții PSD și PPU-(social-liberal) s-au purtat negocieri de susținere reciprocă, social-democrații oferindu-le umaniștilor locul 11 pe lista de consilieri locali și un post de viceprimar, lucru de care Alexandru Ionescu s-a arătat extrem de nemulțumit, acesta solicitând pozițiile 3-4 pe listele respective. Nu știm care au fost motivele pentru care Ionescu a abandonat atunci cursa pentru Primăria Alexandria la jumătatea drumului, însă acum apar informații al căror sens pare iarăși abscons: Alexandru Ionescu a acceptat rolul de consilier personal al primarului Victor Drăgușin. De ce e de acord acum ginerele cunoscutului om de afaceri Constantin Oțelea (ale cărui afinități politice au fost întotdeauna de dreapta), cu un post despre care nu se poate spune, totuși, că nu e călduț, dar care nu are “anvergura” politică și publică pe care ar fi avut-o un eventual post de viceprimar, pe care PSD-ul îl punea pe masă anul trecut? Dacă la vremea respectivă, Alexandru Ionescu a declarat chiar că se consideră jignit de o asemenea ofertă, ce l-a determinat acum să accepte postul de consilier personal? Iar dinspre PSD, să compenseze o astfel de “achiziție” o lipsă de cadre în propriul partid?

One Comment

  1. Cum sa-ți asociezi numele cu niște sinecuriști exotici, gen Maria Grapini, textilista îndrăgostită de Eminescu, dar divorțată de limba romană sau cu liderii PPUsl care au aflat împreuna cu noi că mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană ori cu Noua EBA a României – Ingrid Iordache ( fosta secretară a lui Dragnea) care a venit cu o definiție a inflației decupată probabil din biblia hazlie traseista?
    Cum sa-ți asociezi numele cu mincinoșii care au candidat pe listele PSD, la alegerile europarlamentare/ generale, iar ulterior am aflat că de fapt sunt membrii PPUsl?
    Concluzia: Simpatizanții PSD ar trebui sa le aplice un scuipat pe obraz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.