Eveniment

Focuri de armă în Alexandria

Finalul de săptămână a fost incendiar, dacă putem spune aşa, în Teleorman, având în vedere multiplele, dar şi diversele evenimente petrecute. În timp ce unii îşi păzeau casele de eventualele indundaţii, alţii păzeau morţii să nu fie dezgropaţi, pe alţii, morţi, îi scoteau apele la sufrafaţă, iar un altul îi apăra onoarea consoartei cu … pistolul.

Grozăvia, a avut loc vineri după amiază, la Liceul Tehnoligic din Alexandria, unde două doamnea, colege, care-şi finalizau studiie la seral, s-au luat la harţă, moment în care, una dintre doamne, furioasă, a pus mâna pe telefon şi a solicitat ajutorul soţului, care a venit să o ia. Nici colega nu s-a lăsat mai prejos, aceasta solicitând şi ea ajutorului soţului, acesta din urmă venind la locul faptei, cu taxiul, dar şi înarmat. Să-şi arate curajul, dar, probabil să-şi şi intimideze “adversarul” a tras în maşina în care se afla cealaltă femeie cu soţul, spărgând unul din geamuri, după care a cerut taximetristului să-i ducă acasă. Cei asupra cărora s-a tras au cerut ajutor prin 112, după care au urmărit taxiul.

Au ajuns la faţa locului şi poliţiştii teleormăneni care, după ce au aplanat conflictul, au demarat şi o anchetă pentru a stabili infracţiunea de care se face vinovat cel care a făcut uz de armă fără vreu motiv şi care este sancţiunea ce i se va acorda.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.