Eveniment

Fluierașii din Dobrotești i-au colindat pe aleșii județeni, în ultima ședință din 2019

Ultima ședință ordinară din 2019 a Consiliului Județean de joi, 19 decembrie, a început în atmosferă de sărbătoare. Fluierașii din Dobrotești, mai mici și mai mari, i-au încântat pe aleșii din forul de conducere cu cele mai frumoase colinde și dansuri populare, dar și cu urări de bine pentru sărbătorile ce se apropie cu pași repezi.

După spectacolul emoționant oferit de colindători, care au fost răsplătiți cu daruri de președintele Consiliului Județean, aleșii și-au ocupat locurile în sala mare de ședințe a Palatului Adminstrativ și au dezbătut și votat cele 12 proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi.

Astfel, au fost adoptate, pe rând, proiectele de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate în județul Teleorman; darea în administrare Comunei Gălăteni, prin Consiliul Local al Comunei Gălăteni, a unui imobil proprietate privată a județului Teleorman; aprobarea execuției estimate a bugetului propriu al județului pentru secțiunile de funcționare și dezvoltare, pentru trimestrul patru al anului 2019; rectificarea bugetului propriu al județului Teleorman pe anul 2019; pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 68/24.04.2019 privind aprobarea bugetelor de venituri și cheltuieli, a numărului de personal și a fondului salariilor de bază pe anul 2019 și estimările pentru anii 2020-2022, ale instituțiilor și serviciilor publice din subordinea Consiliului Județean; pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 56 din 24 aprilie 2019 privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede pe anul 2019, precum și acordarea premiilor sportivilor și antrenorilor din județul Teleorman care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale în anul 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.