Politic

Florinel Dumitrescu, noul prefect al judeţului, a depus jurământul

Florinel Dumitrescu a preluat, oficial, funcţia de prefect al judeţului Teleorman, în cadrul unei ceremonii desfăşurate luni, 13 martie, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, la care au luat parte vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, fostul prefect al judeţului, Liviu Dumitraşcu, directorii instituţiilor deconcentrate, primari din judeţ, precum şi Teodor Gheorghe, directorul general al Direcţiei pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care a şi citit, de altfel, ordinul primului ministru de numire în funcţie a noului prefect.

„Aşa cum am jurat în faţa lui Dumnezeu, dumneavoastră fiind martori, mă angajez să-mi desfăşor activitatea la nivel de importanţă şi demnitate pe care o implică această funcţie. Cred în rezultatele obţinute în echipă şi de aceea, de astăzi, eu, domnul subprefect şi cu dumneavoastră vom lucra în echipă. Am convingerea că voi avea o activitate deosebită, bazată pe principiile respectării legilor şi autonomiei locale, cu autorităţile administraţiei publice şi structurile deconcentrate. În încheiere, vă asigur că voi fi imparţial şi corect în aplicarea legilor şi în slujba cetăţenilor”, a spus noul prefect al judeţului, Florinel Dumitrescu, după depunerea jurământului.

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, în şedinţa de miercuri, 8 martie, hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Liviu Dumitraşcu, precum şi hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Florinel Dumitrescu.

Florinel Dumitrescu a fost senator de Teleorman în legislatura 2012-2016 şi, de la începutul anului 2017, este şef al Poliţiei Locale Alexandria. De asemenea, din 2006 până în 2008, fostul senator PSD a fost agent comunitar în cadrul Poliţiei Comunitare Alexandria, iar în 2008 a fost promovat în funcţia de consilier juridic al aceleiaşi structuri. Ulterior, a ocupat postul de consilier juridic al Primăriei Municipiului Alexandria până în 2012, când a câştigat mandatul de senator din partea PP-DD, făcând ulterior trecerea către PSD. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. alexandrean

    Sa-mi multumim domnului Liviu Dumitrascu pentru faptul ca a organizat alegerile parlamentare ireprosabil,a coordonat dezepezirea.
    Pacat ca nu a fost pe placul actualilor guvernanti:

  2. Dar ce se intampla cu geniul Jean Dina Copaci, geniul-lautar!sper ca mai este cancelar!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.