Politic

Florinel Dumitrescu este noul prefect al judeţului Teleorman

În şedinţa de Guvern de miercuri, 8 martie, Guvernul a adoptat o serie de de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcţii publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcţii publice, printre judeţele în care au fost făcute modificări fiind şi judeţul Teleorman.

Astfel, Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Liviu Dumitraşcu, precum şi hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Florinel Dumitrescu.

Florinel Dumitrescu a fost senator de Teleorman în legislatura 2012-2016 şi, de la începutul anului 2017, este şef al Poliţiei Locale Alexandria. De asemenea, din 2006 până în 2008, fostul senator PSD a fost agent comunitar în cadrul Poliţiei Comunitare Alexandria, iar în 2008 a fost promovat în funcţia de consilier juridic al aceleiaşi structuri. Ulterior, a ocupat postul de consilier juridic al Primăriei Municipiului Alexandria până în 2012, când a câştigat mandatul de senator din partea PP-DD, făcând ulterior trecerea către PSD. (Violeta Mocanu)

6 Comments

  1. Cine a ajuns sa fie reprezentantul guvernului in teritoriu!!??
    Un paznic si un afemeiat!!!
    Acum 4 ani domnul Dumitrescu era contra PSD-lui fiind un apropiat al lui DAN DIACONESCU.

  2. Acum sa nu dramatizam mai mult decat e cazul. Atat timp cat jumatate dintre locuitorii judetului accepta sa intre cineva cu ei in cabina de vot si sa voteze in locul lor nu vad de ce le-ar pasa ca noul prefect e un fost paznic. Ba chiar s-ar putea sa empatizeze cu el pentru etapele arse cu repeziciune dealungul timpului. „E de-al nostru, baiat cuminte, muncitor, nu a facut probleme”

  3. Dom’le, asta e cea mai teribilă lovitură pe care o primeste judeţu’ ăsta! De fapt nu mai e nimic! E o pișcătură aplicată unui corp aflat în moarte cerebrală. Inţeleg că individu’ proaspăt numit nu are simţul ridicolului. Probabil nici nu înţelege de ce Fortuna, o avea habar cine e?, se joacă cu el! Da’ bine fraţilor? Nea Victore, nea Vali, tanti Carmen, Mihai Putineanu, nea Pârvu, ceilalţi pesedei de frunte? Nu vă e rușine cu asemenea propunere? E cam și cum natura și-ar bate joc de regnul animal și ar face ca leul să fie dominat de sconcs! Asemenea numire reprezintă flegma supremă în obrazul unui electorat îndobitocit de cei care tot promit că vor face ceva pentru Africa României. Ce să mai… Să vă bat obrazul? Pardon, e plin de flegme!

  4. Dar ce se intampla cu Jean Dina Copaci!Valoroasa mascota locala…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.