Politic

Florinel Dragomirescu se pregăteşte pentru încă trei luni de interimat la şefia DGASPC

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie rămasă fără director după demiterea Olguţei Şefu, s-a ales cu un nou director interimar la finalul lunii august, când consilierii judeţeni au votat, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman de către Florinel Dragomirescu.

Interimatul acestuia la conducerea instituţiei e pe cale să se prelungească, un proiect de hotărâre în acest sens fiind trecut pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean programată pentru luni, 28 noiembrie. Astfel, consilierii judeţeni vor lua act de încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman de către Florinel Dragomirescu, după care vor dezbare şi supune la vot proiectul de hotărâre privind delegarea atribuţiilor corespunzătoare funcţiei publice de conducere de director general al instituţiei către acesta.

După demiterea Olguţei Şefu de la conducerea instituţiei, preşedintele Consiliul Judeţean, s-a văzut nevoit să caute un înlocuitor pentru aceasta la şefia instituţiei. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, au existat iniţial două variante pentru desemnarea unui nou director al DGASPC, pe care Adrian Gâdea a preferat să le ţină, însă, la secret. Între timp, procedura cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici s-a finalizat, iar avizul pentru a ocupa, prin hotărâre de consiliu, funcţia de director general interimar al DGASPC, până la organizarea concursului şi ocuparea postului prin concurs a fost obţinut de către Florinel Dragomirescu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.